Veelgestelde vragen

   

 1. Wat is de Naroma neusinhaler?

De Naroma neusinhaler is een stick gevuld met etherische oliën, met als doel u via aromatherapie te helpen. De oliën zijn 100% natuurlijk en biologisch. De geur van deze oliën is bedoeld om de hersenen te prikkelen met een bepaald effect. Uit onderzoek is gebleken dat aroma’s de hersenen positief kunnen beïnvloeden.

De inhalers die Naroma heeft ontwikkeld zijn Energie: verbetert uw ademhaling en verhoogt uw focus, Rust: geeft u rust en heeft een kalmerende werking en Eetlust remmer: vermindert uw eetlust en houdt deze onder controle. Elke inhaler heeft zijn eigen blend. In onze webwinkel vindt u onze verschillende inhalers en hun werking. Zo ziet u welke inhaler het beste bij u past!

 

2. Wat zit er in de Naroma neusinhalers?

In de neusinhalers zit een speciaal ontwikkelde blend van aromatische oliën. Dit zijn 100% biologische oliën die afkomstig zijn uit de natuur. Denk hierbij aan planten, bladeren en fruitsoorten.

Energie: sinaasappel, limoen, pepermunt en eucalyptus

Rust: citroen, bergamot, lavendel, pepermunt en cederhout

Eetlustremmer: grapefruit, citroen, bergamot, pepermunt en kaneel

 

3. Wat is de beste manier om de Naroma neusinhaler te gebruiken?

Schud voor gebruik uw neusinhaler licht heen en weer. Draai vervolgens de dop eraf en plaats de neusinhaler dicht onder uw neus. Inhaleer de vrijgekomen aroma’s voor een effectieve werking van de door u gekozen blend. Wij adviseren u bij gebruik rustig in te ademen en niet te hard te snuiven.

De neusinhaler dient na gebruik gesloten te worden. Bewaar uw neusinhaler op kamertemperatuur voor de maximale houdbaarheid.

 

4. Hoe vaak mag de Naroma neusinhaler gebruikt worden?

De Naroma neusinhaler bevat etherische oliën. Hierdoor mag deze zo vaak gebruikt worden als u wenst. De werking en duur hiervan verschilt per persoon. Indien bij u de werking is verminderd, dan kan u het inhaleren blijven herhalen zo vaak u wilt. Aan het inhaleren van de aroma’s zit geen maximum verbonden.

 

5. Hoe lang mag je de Naroma neusinhalers blijven gebruiken?

Gezien de aroma’s van de Naroma neusinhaler een tijdelijke werking hebben, is er voor het gebruiken van de inhalers geen maximale duur vastgesteld. U kunt de inhalers zo lang gebruiken als u wilt. Volg hierbij uw eigen gevoel en intuïtie.

 

6. Mogen de Naroma neusinhalers gecombineerd worden met elkaar?

De inhalers kunnen en mogen gecombineerd worden met elkaar. Dit houdt in dat u ze indien wenselijk alle drie mag gebruiken in dezelfde periode. Wel is het verstandig om Rust en Energie niet direct na elkaar te inhaleren, gezien zij een tegengestelde werking hebben. Maar u kunt Energie wel degelijk in de ochtend of gedurende de dag inhaleren en bijvoorbeeld Rust in de avond. Eetlustremmer kan ten allertijden worden gebruikt, ook in combinatie met Rust en Energie.

 

7. Wat doet aromatherapie en waar is het voor bedoeld?

De exacte betekenis van aromatherapie is het behandelen met geuren. Het betreft een vorm van kruidengeneeskunde. Dit is gebaseerd op het gebruik van etherische oliën van planten, bladeren en fruitsoorten. De Naroma neusinhalers bevatten een blend van deze biologische oliën. De aroma’s die hierbij vrijkomen kunnen een bepaalde prikkeling geven aan uw hersenen. Dit heeft een therapeutisch effect op de mens.

 

8. Zijn de Naroma neusinhalers veilig in gebruik?

Ja. Doordat de neusinhalers 100% natuurlijke oliën bevatten, is het gebruik hiervan niet schadelijk voor uw gezondheid.

Indien u allergisch bent voor één of meerdere van de ingrediënten raden wij u af om de Naroma inhaler te gebruiken. Bekijk de verschillende neusinhalers op onze website om te zien welke oliën deze bevatten.

 

9. Wat is de minimale leeftijd om de Naroma neusinhalers te gebruiken?

In principe is er voor het inhaleren van natuurlijke oliën geen minimale leeftijd vastgesteld. De inhalers zijn voor jong en oud. Echter raden wij niet aan om de inhalers te gebruiken bij kinderen onder de 4 jaar. Gezien de oliën een sterke geur kunnen afgeven. Mocht u er toch gebruik van willen maken, adviseren wij u om de inhaler (vooral na de eerste opening) op verdere afstand te houden van de neus.

 

10. Hebben de Naroma neusinhalers een houdbaarheidsdatum?

Op de onderzijde van uw inhaler ziet u de exacte houdbaarheidsdatum (ongeveer 12 maanden).

Na het openen van de neusinhaler is deze tot ongeveer 3 maanden te gebruiken, mits u de inhaler na gebruik weer goed afsluit. Na deze periode zal de geur afnemen en zal de werking minder merkbaar zijn.

 

11. Wat is de levertijd?

Bestellingen die op werkdagen voor 18:00 uur worden geplaatst, zullen dezelfde dag nog verstuurd worden. Over het algemeen ontvangt u de bestelling de volgende werkdag in huis.

Mocht een product niet voorradig zijn of vindt er vertraging plaats bij PostNL, dan zult u uw bestelling binnen 2/3 werkdagen ontvangen.

Indien u de bestelling na deze periode nog niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via info@naroma.nl.

 

 12. Hoe worden de Naroma neusinhalers verzonden?

De inhalers worden verstuurd in een envelop. Deze passen gewoon door uw brievenbus en dus is thuis blijven niet nodig.

 

13. Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland hanteren wij geen verzendkosten. Voor verzending naar het buitenland gelden de normale post tarieven.

 

14. Met welke methodes kan ik betalen?

De betaalmethodes zijn:

- iDeal
- PayPal
- Apple Pay
- Google Pay
- Amex
- Maestro
- Mastercard
- Bancontant
- Visa