Over ons

Naroma is een merk in Nederland dat producten ontwikkeld die bestaan uit essentiële  oliën. Essentiële oliën zijn afkomstig uit de natuur. Denk hierbij aan planten, bladeren en fruit. Uit onderzoek is gebleken dat de geur van essentiële oliën de hersenen positief kunnen beïnvloeden. Met deze oliën heeft Naroma een neusinhaler ontwikkeld. Waarbij de geur de hersenen prikkelt met een bepalend effect. De neusinhalers die Naroma heeft ontwikkeld zijn Eetlust Remmend, Rustgevend en Energie opwekkend.

Ingrediënten: Al onze ingrediënten zijn afkomstig van echte natuurlijke bronnen en staan duidelijk vermeld op onze labels. We gebruiken de kracht van aromatherapie om u fysiek en mentaal te verbeteren. Het is simpele wetenschap die al duizenden jaren in andere culturen wordt gebruikt.

Eetlust Remmer: De geur van de natuurlijke ingrediënten in deze neusinhaler vermindert en houdt je eetlust onder controle. Ook worden de stofwisseling en het immuunsysteem gestimuleerd.

Energie: De geur van de natuurlijke ingrediënten in deze neusinhaler opent je neus voor een verbeterde ademhaling, verhoogt je focus en geeft je een opwekkend gevoel.

Rust: De geur van de natuurlijke ingrediënten in deze neusinhaler geeft je rust en heeft een kalmerende werking. Ook werkt de geur stress verlagend.